BB cream

Brug for hjælp til, hvordan du simpelt og nemt kan lægge din makeup?

Hvis du er nybegynder inden for makeup, kan det virke uoverskueligt at lægge et simpelt look. Heldigvis er der nogle nemme trin, som du kan følge, og som vil hjælpe dig med at opnå et poleret og attraktivt udseende på ingen tid overhovedet!

Trin 1: Rens din hud

Til at begynde med skal du starte med ren hud. Det betyder, at du skal fjerne alle spor af makeup eller snavs fra dagen før og vaske dit ansigt med et mildt rensemiddel. Når din hud er klar og ren, er det tid til at påføre din foundation.

Trin 2: Påføre foundation

Først skal du bestemme, hvilken type foundationdækning du ønsker: let, medium eller fuld dækning. Vælg derefter den rigtige nuance til din hudtone – husk, at hvis farven ser for mørk eller for lys ud på flasken eller i pakken, så er den vil ikke se godt ud på din hud. Pump en lille mængde foundation på bagsiden af din hånd, og brug dine fingre eller en makeupsvamp til at påføre den jævnt over hele ansigtet, begynd i midten og arbejd dig udad.

Er du ikke meget for brugen af foundation, så kan du bruge en bb cream i stedet, som vil give et mere naturligt look. Der findes mange forskellige, men den bedste BB cream findes hos surisuri.

Trin 3: Brug let pudderstøv

For at fuldende dit makeup-look skal du bruge et let pudderstøv for at dække din foundation og for at holde dit ansigt mat hele dagen igennem. Nogle puddere har også ekstra fordele som solcreme eller anti-aging-egenskaber, så hvis du leder efter et alt-i-ét produkt, så prøv en pudder med disse ekstra funktioner! Du kan påføre den med enten en fluffy børste eller en stor makeupsvamp – uanset hvad er det nemt at få den helt rigtige dækning til enhver hudtype.

Trin 4: Tilføj noget farve

Når du har påført foundation og pudder, er det tid til at få noget farve! Vælg en læbestiftfarve, der passer til din hudtone; hvis du ikke er sikker på, hvilken farve der er bedst, så prøv at finde en læbestift, der har begge dele i én – på den måde har du altid den perfekte nuance til enhver lejlighed. Påfør først læbepomade for at holde læberne fugtige, og påfør derefter læbestiften enten med en pensel eller ved at duppe den direkte på læberne med fingeren. Tør overskydende produkt af med et papirserviet, så du ikke et udtværet udseende.

Trin 5: Glem ikke øjenskygge

Endelig må du aldrig glemme øjenmakeuppen! Dette er et trin, som mange mennesker nemt kan overse, når det gælder om at lægge simpel makeup – men at anvende bare en lille smule eyeliner eller mascara vil henleder opmærksomheden på dine øjne og får hele dit ansigt til at se mere poleret ud. Hvis du har problemer med at lægge eyeliner, kan du prøve at bruge en blyant, der er let fugtet – spidsen af blyanten vil være blødere, men den vil ikke smitte så let ud.

Med disse enkle trin kan alle lægge makeup på få minutter! Så hvad venter du på? Køb nogle børster eller svampe i dag, og begynd at lægge et smukt, poleret look, der fremhæver alle ansigtstræk. Uanset om du vil se frisk ud om dagen eller glamourøs ud til en aften i byen med venner, vil disse nemme tips hjælpe dig med at sammensætte et fantastisk look hver gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *