Frisør på Frederiksberg

Salon Rosted er en moderne frisør på Frederiksberg, som både klipper mænd, kvinder og børn. Udover vores salon på Frederiksberg har vi også afdelinger i Frederikssund og Frederiksværk.

Vi kan hjælpe med den månedlige pleje af hår i form af klipning af slidte spidser, og er det den store dag med bryllup eller konfirmation, du står overfor, kan vi sørge for, at du får håret sat op på smukkeste vis.

Striber, helfarvning, balayage eller klipning?

For både mænd og kvinder har look stor betydning. Dit hår og din frisure er med til at skabe et visuelt udtryk, som afspejler din personlighed både derhjemme, i fritiden og på jobbet. Som kunde hos Salon Rosted behøver du ikke være afklaret med, hvordan dit look skal være i den nærmeste fremtid. Vi kan hjælpe dig med at finde frem til dét udtryk, du synes om.

En moderne og kompetent frisør kan genkendes på, at de tilbyder farveteknik efter de nyeste modetrends. Igennem de seneste år er det teknikken med ombre og balayage, der har hittet, og fortsat hitter, blandt kvinder.

Balayage skaber et changerende og naturligt look i håret med harmoniske farver. Vi benytter os af frihåndsteknik, så du opnår et unikt og personligt look.

Vi giver alle i familien et smukt og smart look

Som børnefamilie kan det svare sig at vælge en frisør på Frederiksberg, hvor alle medlemmer af husstanden kan blive klippet. Du slipper for at skulle bruge ekstra tid på transport, når det er muligt for både børn og voksne at blive klippet samme sted. Som noget særligt kan vi hos Salon Rosted tilbyde speciallavede børnefrisørstole, der sikrer, at din søn eller datter kommer til at sidde behageligt gennem hele klipningen. Vores frisører er oplært i at håndtere børn, så det bliver en sjov, behagelig og afslappende oplevelse for familiens mindste medlemmer at blive klippet regelmæssigt.

Det er en god idé at vælge en frisør på Frederiksberg, der ligger tæt på bolig, daginstitutioner og shopping. Dermed slipper du for at bruge unødvendig tid på transport.

Moderne frisør med skarpe priser

Det er vores filosofi, at det skal være muligt for alle og enhver at blive klippet og stylet, så du altid kan lade din frisure matche din personlighed. Takket være vores konkurrencedygtige priser skal du ikke have dårlig samvittighed, når du plejer dit hår og giver dig selv en tiltrængt pause fra hverdagen. At gå til frisør er for mange mennesker et frirum med selvforkælelse og afslapning.

På vores hjemmeside kan du altid få et opdateret indtryk af vores priser. Dermed kan du afstemme budgettet på forhånd, så du aldrig får ubehagelige, økonomiske overraskelser over at gøre noget godt for dig selv.

Bestil tid i dag til at få din drømmefrisure

Du bestemmer selv, om du vil booke din tid via vores hjemmeside eller opkald. Vi kan træffes på telefonen alle dage i ugen. Bestiller du tid online, kan du beskrive, hvad du ønsker at få lavet ved dit hår. Derved kan vi bedst muligt afsætte god tid til dig, så du blot skal læne dig tilbage i vores charmerende frisørsalon på Frederiksberg og nyde forkælelsen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.