badeponcho

3 gode grunde til at du skal eje en badeponcho

En badeponcho eller en dryrobe er perfekt til dig, som elsker at være i vandet. Badeponchoen minder lidt om en morgenkåbe. Den er dog helt lukket foran. Nogle dryrobes har dog en lynlås, så det er nemt at tage den af og på. De kan fås i rigtig mange designs og i forskellige materialer. For eksempel kan du købe en som minder meget om et håndklæde. Så bliver du hurtigere tør. Her er tre gode grunde til, at du skal købe en badeponcho.

1. Du kan nemt skifte på stranden

En badeponcho kaldes også et mobilt omklædningsrum. Det er nemlig let at klæde om på stranden, hvis man har en badeponcho. Hvis man smider alt tøjet, er man nemlig stadig dækket til.

På https://www.bnaboardshop.dk/sommer-surf/poncho kan du set et stort udvalg af forskellige badeponchoer. Der kan være mange grunde til, at du skal bruge en badeponcho. Det kan for eksempel være, at du har været ude og dykke. Hvis det ikke er så varmt, er det rigtig rart at tage det våde badetøj af. Så bliver man nemlig en smule varmere. 

2. Hold på varmen når du sidder stille

Hvis du for eksempel har været ude og dykke eller surfe med andre, vil du ofte opleve, at du skal vente på at resten bliver færdige. Det er nemlig ikke særlig tit, at alle er klar til at gå op af vandet på samme tid. Hvis det er dig, som skal sidde og vente, kan du hurtig blive kold. 

Med en dryrobe kan du komme af med det våde badetøj. Det hjælper selvfølgelig, men selve badeponchoen hjælper dig faktisk også med at holde varmen. Den er godt isoleret, og bare det at have noget over sig gør faktisk en rigtig stor forskel. 

Det er også meget rare at sidde på det kolde sand, hvis man sidder ovenpå noget. Det gør, at du ikke får sand på dig, men det gør også at sandet ikke nedkøler dig. 

3. Både flot og brugbar

En badeponcho kan som sagt fås i rigtig mange forskellige designs. Hvis det er mening, at du skal kunne holde varmen i den, er det en god idé at købe en vindtæt dryrobe med lange ærmer. Hvis du bare køber en håndklæde-agtig badeponcho med korte ærmer, er den mere egnet til varme sommeraftner, hvor du bare hurtigt skal skifte. 

Du kan godt have ponchoen på i længere tid. Den er nemlig rigtig åndbar samtidig med, at den varmer. Derudover er den også hurtigttørrende. Så du skal altså ikke bekymre dig om at sidde med et vådt håndklæde i længere tid. 

Det er muligt at købe en badeponcho til både børn og voksne. Især børn er rigtig glade for dem i håndklæde stof. Så kan de nemlig gå rundt med dem efter, at de har været i vandet. Det giver dem også lidt ly for solen. Ponchoerne kan desuden købes i mange forskellige farver, så dig eller dine børn kan helt sikkert godt finde en farve, som passer til jer. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.