gps til hund

Hold din hund sikker og sund med en hunde tracker

En af de værste frygter som hundeejer er, at din hund løber væk. Hunde er glade for at løbe frit, og mange ejere er kun glade for at give dem muligheden ved at lade dem løbe rundt i haven eller tage dem med i en hundeskov, hvor de ikke skal have snor på. Desværre er der altid risiko for, at din hund løber efter en kat eller graver sig under hegnet og løber over til naboen. Med en tracker på din hund kan den løbe frit og frejdigt rundt, uden at du behøver at bekymre dig. Med en lille tracker du kan sætte på hundens halsbånd, kan du følge dens rute på din telefon eller computer. Se på gps til hund og læs mere om, hvordan det virker, og om en tracker er noget for dig og din hund.

Praktisk

Når du har fået en tracker til din hund, kan du downloade en app, som viser dig et kort, hvor du kan følge gps signalet fra din hund. Med trackeren skal du også købe et abonnement for at bruge dette gps signal. Trackeren er lille og vejer næsten ingenting. Den forstyrrer dermed ikke din hund, når den løber rundt eller leger med andre hunde. Desuden er den vandtæt i tilfælde af, at din hund kan lide at bade. Den lille tracker er nem at sætte på halsbåndet og kommer med en oplader, så der ikke er risiko for, at du løber tør for batteri i det øjeblik, din hund er udenfor rækkevidde.

Sikkerhed

På din app kan du indstille en zone i området, der hvor du bor. Hvis hunden løber ud af den zone, vil du øjeblikkeligt få en besked på din telefon og ved, at din hund er løbet væk. Med gps’en er det nemt for dig at finde hundens placering og se i hvilken retning, den bevæger sig. Der er også et lys på trackeren, så du kan finde din hund i mørke. Det øger også din hunds sikkerhed i trafikken, når I går tur om aftenen. På din app kan du desuden tilføje flere kæledyr og holde styr på alle dine hunde på samme tid.

Sundhed

Med en gps på din hund kan du se, hvor den har været i det forrige døgn. Udover at sørge for din hunds sikkerhed, kan du også holde øje med, hvor meget motion din hund får. Har den ikke gået eller løbet så meget, som den plejer, kan det være et tegn på, at noget er galt, og det er nemt at se på din app. Hvis du skal have din hund passet en dag, kan du også se, hvor meget motion hunden har fået, og hvor den har været på udflugt den pågældende dag.

Lad ikke dig eller din hund begrænse, fordi du er bange for, at din hund løber væk. Tag på lange ture og eventyr med din hund uden bekymring for, om du mister den af syne med en gps til din hund.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.